Чого Україна хоче від Росії?

Україні потрібно, щоб Росія залишила її у спокої, тобто перестала втручатися у внутрішні справи та чи дійсно українці прагнуть звільнитися від залежності чи лише полегшити умови свого рабства? Чи є реальне усвідомлення того, що таке власна держава? Напевне немає, бо ми не спостерігаємо реальної посвяти українській справі серед української політичної еліти сучасного штибу. Щоправда громадськість України прагне до державотворення, проте навіть най більш патріотичні та національно свідомі громадські діячі слабко розуміють роль і значення світоглядної складової звільнення. Люди сподіваються на себе та інших людей, а не на Бога і більшість тих хто каже, що сподівається на Господа роблять це теоретично, а не на практиці.

«…Проклятий той муж, що надію кладе на людину, і робить раменом своїм слабу плоть, а від Господа серце його відступає!» (Єремія 17:5) «Благословенний той муж, що покладається на Господа, що Господь то надія його!» (Єремія 17:7).  Як реально покласти надію на Господа? Запитають ті хто у Нього вірять. Відповідь проста: «Виконуй Його заповіді». Які? Ось такі: «30. І: Люби Господа, Бога свого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї! Це заповідь перша! 31. А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе! Нема іншої більшої заповіді над оці!» (Від Марка 12:30,31).

Як це зробити? Ось так: «15. Як вони вже поснідали, то Ісус промовляє до Симона Петра: Симоне, сину Йонин, чи ти любиш мене більше цих? Той каже Йому: Так, Господи, відаєш Ти, що кохаю Тебе! Промовляє йому: Паси ягнята Мої! 16. І говорить йому Він удруге: Симоне, сину Йонин, чи ти любиш Мене? Той каже Йому: Так, Господи, відаєш Ти, що кохаю Тебе! Промовляє йому: Паси вівці Мої! 17. Утретє Він каже йому: Симоне, сину Йонин, чи кохаєш Мене? Засмутився Петро, що спитав його втретє: Чи кохаєш Мене? І він каже Йому: Ти все відаєш, Господи, відаєш Ти, що кохаю Тебе! Промовляє до нього Ісус: Паси вівці Мої!» (Від Івана 21:15-17). Тут показано любов до Ісуса і до людей одночасно слід поєднати людей з Ісусом і стане благо.

Ця інформація старанно приховується від широкого загалу, оскільки за умови її поширення у сучасній українській політичній еліті пропаде всіляка потреба, а пересічні українці само організуються на християнських засадах і житимуть громадянським суспільством, яке функціонує на принципах реалізації прав і свобод людини і громадянина. Як у США виникала правова держава на базі того, що Бог створив усіх людей вільними і рівними, а тому люди народжуються з правами, яких їх ніхто не може позбавити, так Україна може розбудувати своє громадянське суспільство і державу на цих самих Євангельських принципах.