Радянська релігія

Комунізм – це релігія, яка по своїй суті є тоталітарною сектою, подібною до ортодоксального ісламу. Головною основоположною особливістю комуністичного віроучення сміливо можна вважати матеріалізм, який оформлювався в теорію еволюції – дарвінізм. Іншою складовою цієї форми релігійної свідомості виступає соціально-економічна теорія – марксизм, збудована на постулаті про природну соціальну несправедливість, яка повинна поступово шляхом класової боротьби дійти до справедливого суспільства. У цій релігії було декілька напрямків: класичний марксизм, ленінізм і сталінізм.

Класичний марксизм абстрактне бачення далекої перспективи людства, що полягає у встановленні справедливого суспільного ладу, викликане до життя жахіттями капіталістичного способу організації виробництва і викликаною нею соціальною несправедливістю. Ленінізм ідея можливості і необхідності встановлення справедливого суспільного ладу у окремо взятій країні, зокрема Росії. Сталінізм ідея встановлення справедливого суспільства під керівництвом вождя народів. Дві останні течії поєднувало нетерпиме ставлення до вільнодумства, подібність комунізму з ісламом полягає у нетерпимому і жорстокому ставленні до людей, які хочуть змінити віру з комуністичної, наприклад, на християнство.

Суцільний колективізм і повне розчинення особистості у колективі – комуністичний ідеал системи суспільних відносин. Мораль правовірного комуніста занотована у кодексі будівника комунізму, який здертий з десяти Божих заповідей даних Мойсею з невеличкою поправкою у першій заповіді, зокрема, Божий варіант: Не буде у тебе інших богів… комуністичний варіант: не буде у тебе інших партій… Таким чином можемо прийти до висновку про те, що богом комуністів була безлика комуністична партія, яка представляла інтереси цілком абстрактного пролетаріату, вирішувала їх долю, вимагала сліпого і бездумного підкорення собі, а найголовніше поклоніння тільки їй одній, у варіанті ленінізму. Для сталінізму був притаманний матеріальний вияв партії вождь – товариш Сталін.

Винахідники комуністичної релігії створили ідеальну схему маніпуляції і контролю над суспільною свідомістю і людською спільнотою та власного збагачення, яка поширювалася у СРСР як через ЗМІ та пряму політично-агітаційну роботу так і, що найголовніше, через систему освіти.  Комуністи чудово розуміли, що вплинути на дорослих людей з сформованим світоглядом дуже важко, а тому вони пішли шляхом задурювання свідомості підростаючим поколінням. Обожнення комуністичної партії вимагало принципових змін у сприйнятті світобудови особливо це стосувалося питань виникнення світу і походження людини. Теорія еволюції цілком підходила для виконання цього важливого завдання завдяки тому, що стверджувала походження живого від неживого випадково і походження людини від тварини, а також обґрунтовувала походження індивідуального від колективного. У такий спосіб обожнення КПРС було справою техніки політичної пропаганди, бо розуми людей були підготовленні сприймати і вірити комуністичній пропаганді і виправдання переслідування інакомислячих, а найголовніше тих хто хотів змінити релігію.

Зі здобуттям Україною незалежності обожнення КПРС було скасовано, комуністичну пропаганду було заборонено, проте теорія еволюції навіть сьогодні продовжує отруювати свідомість цілих поколінь українців через систему освіти. Наслідки цього можна бачити щодня у падінні рівня моралі, зростанні відсотку залежних від алкоголю, наркотиків, соціальних мереж, Інтернету, комп’ютерних ігор і комп’ютера загалом людей. Поруч із цим зростає відсоток розлучень, так званих громадських шлюбів, зводиться нанівець цінність сім’ї. Все більше людей не бажають створювати сім’ю і виховувати дітей. При цьому зростає і зміцнюється культ сексу і взагалі задоволень, одностатеві стосунки починають сприйматися нормально, хоч іще десятиліття тому це була просто аномалія. Зазначені процеси ведуть до зменшення населення нашої батьківщини і можуть призвести до її повного зникнення.

Радянська релігія робила і продовжує робити свою жахливу справу знищення українського суспільства спинити це можна і навіть необхідно. Щоправда для цього треба добитися справжніх політичних свобод особливо свободи віросповідання і справжнього відокремлення системи освіти від релігії і політики. Найпершим кроком має стати вилучення з програм середніх, спеціальних та вищих навчальних закладів теорії еволюції, замінивши її позицією: «На початку Бог сотворив небо і землю… Бог на свій образ людину створив…». Всі предмети мають бути наповнені науковими фактами і буде викладатися християнська етика. Не православна, католицька, греко-католицька чи протестантська, а саме християнська, тобто базована на вивченні і застосування на практиці Біблії, слова Божого у повсякденному житті. Таким чином буде зруйновано підґрунтя комуністичної омани у суспільній свідомості українства, що дасть нам вільне, високоморальне і здорове покоління наших співвітчизників.